Monday, May 11, 2009

Nak Kaya, Macam Mana?

Aku baru terima sms drpd adik aku kat KL, kawe dia bagi talk Uptrend di Wisma SESB, jaid aku mmg dah join bwh adik aku yang kat Jjohor, 2006 dulu tapi movement aku slow, depa dah pakai Merc 240 dan BMW. aku ada ler viva dgn Odyssey. Not bad la. Apa pun aku tumpang gembira dengan kejayaan depa. Walaupun penat tapi memikirkan peluang mendengar drpd seorang yg dah berjaya aku dan isteri berviva ke sana. byk yang kami dpt, Tq cikgu Roshidi. video

No comments: